en er was een dubbelganger

Wat een dag de verkiezingsdag. Ik werd gecontroleerd bij de zelfscan van de AH. Alle tassen uitgepakt en opnieuw gescand. Achteraf voelde ik mij een crimineel. Dit vinden mijn zoons altijd erg grappig, helaas. Vervolgens een bumperklever. Daarna een idioot die mij inhaalde terwijl hij moest invoegen (hij bijna in de berm) en toen de glazenwasser die beweerde al eens langs geweest te zijn en ik niet betaald had. Die had ik sinds maart niet meer gezien. Toen maar aan de koffie. En dan krijgen wij ook nog veel teveel nieuws over Trump.

Zou het zo zijn dat Trump een dubbelganger heeft. Dat hij toch overleden is aan de corona? Of dat hij stiekem een tweelingbroer heeft. Dat van die dubbelganger leek mij wel een goed idee. Maar twee mensen met dezelfde rare kop….onwaarschijnlijk. Als ik dat te hard roep wordt ik aangeklaagd net als Wilders door Erdogan. Wat heeft Trump dan geslikt dat hij er zo goed afgekomen is. Of staat hij stijf van de medicijnen. Iedere morgen bij het opstaan wordt hij totaal rechtop gespoten. Als een ballon die gevuld wordt. Pomp, pomp…tot een van de ventieltjes het begeeft. Misschien gebeurt dat na 4 november.

Nou het is nog steeds spannend. Ik maar wachten met mijn blog afmaken maar nee, nog geen definitieve uitslag. Oh wat hoop ik dat Biden wint. Echt alleen om van Trump af te komen. Want hoe Biden gaat worden weet je ook niet uiteraard.

Verder schijnt de zon heerlijk. Dus genieten maar zolang de sneeuw niet gaat vallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s